INSTRUKCIJE

Opšti uslovi:


1. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžbina je neopoziva.

2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca telefonom.

4. Za svaku porudžbinu koja nema stvarnu potrebu kupca da kupi robu, već nanosi troškove studiu prirodne kozmetike ''Zeen Naturals'', tzv. kupac će biti banovan, a ukoliko dođe do ponavljanja takvih postupaka, osoba i njena IP adresa će biti prosleđena nadležnim organima.


Rokovi dostave:


Nakon prijema naloga za isporuku robe potrebno je od 1-3 radna.
 

Troškovi isporuke:


Dostava za porudžbine preko 3.000 RSD je besplatna.

Za porudžbine u iznosu do 3.000 RSD iznosi od 150,00 – 1800,00 RSD po važećem cenovniku dostavljača.

 

Ograničenja isporuke robe:


Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i ne može se isporučivati van granica ove zemlje. Isporuka na teritoriji Kosova i Metohije moguća je samo u određenim mestima koja pokriva isporuka kurirske službe. Ukoliko se desi da proizvod trenutno nemamo na stanju, obavesticemo kupca u najkracem mogucem roku i porudžbina će biti otkazana.

 

Privatnost podataka:


Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Studio prirodne kozmetike ''Zeen Naturals'' je odgovoran za poštovanje načela zaštite privatnosti.Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.