Studio prirodne kozmetike "Zeen - Naturals" jedan je od prvih studija svoje vrste u regionu, koji se bavi promocijom poboljšanja zdravsrtvenog života korišćenjem kozmetike na prirodnoj bazi.
Naš cilj je, kako promocija prethodno navedenih proizvoda, tako i edukacija ljudi svih uzrasta o značaju korišćenja kozmetike na bazi prirodnih sastojaka.

Na našem sajtu možete pronaći pregršt proizvoda izrađenih isključivo od prirodnih materijala, bez štetnih i genetski modifikovanih materija. 

Ono što nas izdvaja i u čemu se razlikujemo od velikih kozmetičkih giganata je da, pored garancije apsolutne svežine svih proizvoda na našoj web prodavnici, apsolutno i nepodvojeno podržavamo polisu "Bez okrtunosti" što daje garanciju da se naši proizvodi NE testiraju na životinjama. 

Zašto esencijalna ulja?

Esencijalna ulja su koncentrisani rastvori krhkih mirisnih veza biljaka. Nazivaju ih još krhkim, eteričnim, takođe i biljnim uljima, s' obzirom da se  iz istih  izvlače.  Eterično ulje je ''esencija'' biljke.  Ono sadrži srž biljnog mirisa - karakterističnog mirisa biljke iz koje nastaje, kao i lekovita svojstva prethodno napomenutog bilja. 

Esencijalna ulja sama po sebi imaju veoma veliki i važni uticaj na čitav čovekov organizam, pružajući mu pregršt dobrobiti uz svoja mnogobrojna lekovita svojstvta, i isti dovode u fazu blagostanja. Mnoga esencijalna ulja učestvuju u regeneraciji kože, pružajući joj elastičnost i sjaj, te kao takva imaju vrlo važni udeo u kozmetičkoj upotrebi. 

Zbog prethodno navedenog, kao i svega već poznatog o esencijalnim uljima, kao i zbog načina dobijanja, koji ne uključuje bilo kakvu upotrebu hemikalija, odlučili smo da ih koristimo kao bazu kod većine naših proizvoda.