Kafa kao čudo prirode! Da li piling sa kafom stvarno odstranjuje celulit?

May 10, 2017

 

Kao veliki ljubitelji prirodne kozmetike, istraživali smo koji su to  delotvorni sastojci koje možemo naći u sopstvenoj kući. Ima ih puno, međutim, postoji  jedan koji nam je zaokupirao pažnju zbog svoje upotrebe širokog spektra. Njeno veličanstvo : KAFA.  

 

Da li ste znali da se kafa vekovima koristi kao lekoviti sastojak u vidu toplog/hladnog napitka, koji je svoju upotrebu našao i u kozmetici? 

 

 Mlevena kafa je jedan od najupotrebljivijih sastojaka koji možemo naći u kući, čijom se upotrebom  može da doći do  veoma zapanjujućih rezultata. 

 

 

 ''Da li kafa stvarno može da ukloni ili barem smanji vidljivost celulita?''

 

Da rezotkrijemo misteriju... Ima dobrih i loših vesti.

 

Pre svega moramo  razjasniti, šta je to celulit.

 

Celulit su vlaknaste trake koje se prostiru od sloja direktno ispod kože pa sve  do masnog tkiva, i sa sobom povlače prethodno napomenuti, stvarajući nagibe koje nazivamo celulitom. 

 

Kako bi se otarasili celulita, potrebno je te trake ili pregibe popuniti. Nažalost, tragaoci za potpunim otklanjanjem celulita tvrdiće  da samo kafa ne može zadovoljiti njihove potrebe.

 

A sada dobre vesti:

 

 Korišćenjem pilinga, koji za svoju osnovu ima mlevenu kafu, možemo dovesti do smanjenja vidljivosti celulita, što je u suštini cilj.

Poznato je da kofein podstiče detoksikaciju, dok kružni pokreti utrljavanja pilinga podstiče bolju cirkulaciju. Korišćenjem pilinga skida se površinski zastareli sloj kože, ostavljajući prostor  glatkom mladom sloju kože. Na sve prethodno napomenuto, kafa je sjajni antioksidant, te povoljno utiče na stvaranje kolagena koji aktivno utiče na podmlađivanje kože. 

 

KAFA JE SJAJNI OKSIDANT, UTIČE POVOLJNO NA STVARANJE KOLAGENA! 

 

Mnoga istraživanja pokazala su da kafa veoma uspešno utiče na usporavanje staranja, ne samo tela već i kože. Ispijanjem tri do pet šoljica kafe dnevno,  doprinećete poboljšanju jačanja mišića srca te samim time i do  pravilnog i učestalog rada prethodno napomenutog.

 

Jedan tretman Zeennaturals Pilinga sa mlevenom kafom  učiniće da vaša koža bude glatka, sjajna i zdrava.

Ukoliko planirate da leto  provedete  ne sakrivajući celulit,  Zeen naturals Piling sa mlevenom kafom pravi je izbor da, pored  gore napomenutih delotvornih dejstava, u vaš život uneste miris apsolutnog zadovoljstva koji budi i razgaljuje sva vaša čula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Prošli postovi

November 20, 2020

January 31, 2018

January 8, 2018

Please reload

Studio prirodne kozmetike ''Zeen Naturals''

Srbija

PIB : ‎110430550

Matični broj : ‎28245203

Radanska 2/2, Niš

Niš - Pantelej

Ниш  Србија

Pratite nas

  • Zeen Naturals
  • Facebook Social Icon

Copyright © 2020 Zeen Naturals. All Rights Reserved.