Nega usana sa uljima mandarine i cimeta

Najbolja nega kože i usana dolazi iz prirode.

Od davnina naše prabake, bake i istorijske lepotice, koristile su proizvode proizvede od prirodnih resursa. Danas se naša kozmetika veoma razlikuje u odnosu na to vreme. Mnogobrojni preparati koje koristimo, sadrže dosta vestačkih supstanci, ali hajde da se zajedno vratimo našim korenima i naš izgled dovedemo do savršenstva. Jedan od tih proizvoda jesu eterična ulja, za neka ste sigurno i sami čuli. Eterična ulja su snažni ekstrati biljaka, koji se mogu koristiti u lekovite svrhe, za lepotu, opuštanje organizma ili za mnogo drugih stvari unutar kuće. Kroz ovaj post želim da vas upoznam sa našim novim proizvodom i njegovim sastojicima.ETERIČNA ULJA MANDARINE I CIMETA

Eterično ulje mandarine pomaže kod masne i problematične kože. Često se koristi u recepturama protiv strija, naročito za trudnice. Ulje mandarine se vrlo često koristi za uklanjanje peruti i pomaže u održavanju ravnoteže ulja i vlage u koži. Pored toga, ulje mandarine smiruje razdražljivost usana i obezbeđuje im potrebnu vlažnost. Eterično ulje štapića cimeta je efikasno u negovanju kože, pa se koristi kod osipa, akni i infekcija. Savetuje se mešanje ovog ulja sa nosačem ulja ( npr. kokosovo ulje ) i kao takvo da se koristi za negu kože. Pored toga, cimet je sastavni deo ruževa sa efektom za povećanje usana. Prirodnim putem daju efekat ''punijih usana''.PČELINJI VOSAKPčelinji vosak je pun vitamina i minerala te hrani kožu. Ukoliko vodite računa o izgledu, zdravlju i želite dobro svom organizmu, uključite pčelinji vosak u svakodnevni život. Pčelinji vosak je najčešći sastojak krema i balzama za usne. On je svojstven elmugator koji povezuje ulje i vodu. On stvara zaštitni film koji omogućava usnama da ostanu hidrirane.KOKOSOVO I BADEMOVO ULJE

Do dan danas, dosta toga smo čuli i pročitali na internetu o kokosovom i bademovom ulju. Ali, ono što svi znamo jeste da i jedno i drugo ulje imaju božanstvene mirise. Kokosovo ulje se najčešće preporučuje za negu kose. Ono umiruje i ukljanja štetna delovanja gradskog smoga i sunčevih zraka. Leči ispucalu i suvu kožu, bori se protiv infekcija i ubija bakterije. Kokosovo ulje je idealno za negu usana po hladnom vremenu. Zaboravite na ispucale usne.


Zbog prirodnog bogastva koje sadrži samo u jednoj kašičici, bademovo ulje je pravi eliksir. Idealno je za upotrebu, jer potpomaže koži u održavanju nežnosti i blistavog tena. Bademovo ulje pomaže kod eliminisanje suvoće i perutanja kože. Poznat je kao narodni lek koji leči ispucale usne.


Zeen Naturals je u duhu praznika, za vas spremio poptuno prirodne balzame za usne, na bazi pčelinjeg voska, kokosovog i bademovog ukja, sa mirisom vanile, zelene i crvene jabuke, crvenim voćem i eteričnim uljima mandarine i cimeta.


Zeen Naturals HOLIDAY SPIRIT BALZAM ZA USNE
Prošli postovi

Studio prirodne kozmetike ''Zeen Naturals''

Srbija

PIB : ‎110430550

Matični broj : ‎28245203

Radanska 2/2, Niš

Niš - Pantelej

Ниш  Србија

Pratite nas

  • Zeen Naturals
  • Facebook Social Icon

Copyright © 2020 Zeen Naturals. All Rights Reserved.