Šećerni piling za negu usana

Danas, sam po prvi put u svom životu čula za šećerni piling i koja je njegova svrha.

Zašto je on jedan od glavnih sastojaka proizvoda, koje prvenstveno mi žene koristimo u nezi kože i usana. Novi proizvodi za piling pravi su "specijalisti" za lepotu – obogaćeni su pomno odabranim hranjivim i hidratantnim sastojcima, istodobno pročišćuju i pomlađuju kožu, izglađujući bore i hiperpigmentaciju.


ŠEĆERNI PILING

Šećer je prirodni humektant koji zadržava vlagu i osigurava da se koža hidrira, što ga čini idealnim za osetljivu kožu usana, posebno zato što se otapa nakon kontakta sa vodom. Takođe, poznat je kao čist, prirodni izvor glikolne kiseline, alfa hidroksilne kiseline koja prodire u kožu i razvija “lepak” koji povezuje ćelije kože, ohrabrajući i stvarajući svežiji, izgled kože usana.


Šećer kao sastojak u slatkišima ima loš uticaj na telo, ali kao ekfolijant veoma pozitivno dejstvo na koži.


Šećerni pilingi su odlični za upotrebu u zimskom periodu, jer pilingom gornjeg sloja kože pomažete hidratantima da prodru dublje u kožu i da hidratiraju kožu duže. Nemojmo dozvoliti da koža izgleda starije nego što jeste. Učinimo da bude posebna i lepa i tokom hladnih zimskih dana, a šećerni piling je jedan od glavnih sastojaka.


Obavezno testirajte osetljivost pre upotrebe bilo kog eksfolijanta, jer mogu izazvati alergijske reakcije.


Sve ovo super zvuči i deluje jako efikasno, ali ne sme se preterivati sa korišnjem eksfolijanta, tako da se njegova upotreba svodi na dva puta nedeljno.

Nakon korišćenja eksfolijanta sa šećerom, tretirajte kožu kremom za sunčanje ukoliko se izlažete suncu, te je najbolje ga koristiti tokom zimskog perioda ili perioda godine dok još nema jakog sunca. Tmurni, kišoviti dani su idealni za tretman sa šećerom.Zeen Naturals je za Vas spremio potpuno prirodni piling za usne, sa mirisom sveže breskve.


Ovaj kao i ostale proizvode možete pogledati u našoj prodavnici klikom na sliku ispod.Prošli postovi

Studio prirodne kozmetike ''Zeen Naturals''

Srbija

PIB : ‎110430550

Matični broj : ‎28245203

Radanska 2/2, Niš

Niš - Pantelej

Ниш  Србија

Pratite nas

  • Zeen Naturals
  • Facebook Social Icon

Copyright © 2020 Zeen Naturals. All Rights Reserved.